Projectontwikkeling


In een veranderende markt waarbij de kandidaat-kopers steeds beter geïnformeerd zijn en hogere eisen stellen, is begeleiding van nieuwbouwprojecten een aparte specialisatie van ons kantoor geworden.

Wij kunnen via deze specialisatie optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, waarbij opdrachtgevers door VENDI VASTGOED op professionele wijze begeleid worden.

Wij kunnen projectontwikkelaars een dienstverlening “op maat” aanbieden, gaande van een haalbaarheidsonderzoek, assistentie bij het maken van een realistisch ontwerp & concept, juridisch en fiscaal advies, dossiersamenstelling tot en met de verkoop of verhuur (op plan).

VENDI VASTGOED vormt onmiskenbaar één van de bouwstenen uit uw project.
Projectontwikkelaars bieden we naast een vlotte verkoop van hun nieuwbouwprojecten ook een aanbod aan investeringsgronden en opbrengsteigendommen. Indien gewenst zitten we samen met de ontwikkelaar en/of investeerder aan tafel om op basis van relevante praktijkervaringen, huidige en toekomstige marksituaties, alsook doeltreffende voor- en haalbaarheidsstudies het maximale te kunnen halen uit ieder project.

Wij zoeken
Als projectontwikkelaar zijn wij steeds op zoek naar goed gelegen eigendommen.
Deze locaties dienen te voldoen aan volgende criteria:

  • Commerciële ligging in of nabij een stads-of dorpscentrum
  • Braakliggend of bebouwd
  • Verkavelingsgronden of grote percelen
  • handelspanden
  • Industriepanden
  • Grote woonhuizen, villa’s


Indien U beschikt over een goed dat ons zou kunnen interesseren kan U dit aanbieden door contact op te nemen met ons kantoor op het nummer 011-542.419 of Klik hier voor een afspraak en verdere Informatie omtrent het aan te bieden onroerend goed. Ons advies is net als onze waardebepaling gratis én geheel vrijblijvend.